Samostalni koncert Vedrana Pehara, poznatijeg na ovim prostorima pod umetničkim imenom Shamso 69, održaće se u Gerili, u petak 2. decembra. Na ovom koncertu nastupiće uz podršku gitariste grupe Brkovi, Alena Vlajnića.

Publika će biti u prilici da uživa u pesmama iz repertoara grupe Brkovi čiji je frontmen, u njegovim novim autorskim pesmama, ali i u nekim obradama drugih izvođača sa ovih prostora i šire.

Sa prethodnih nastupa u Srbiji sa bine je ispraćen dugotrajnim ovacijama, te će drugog decembra i Novosađani biti u prilici da ponovo uživaju u raznovrsnom repertoaru, prošaranom razmišljanjima i dosetkama ovog kantautora. Svako ko je ikad prisustvovao njegovim javnim nastupima zna da on nikog ne ostavlja ravnodušnim i zato vas pozivamo da dođete u Gerilu i uživate u programu koji će Shamso 69 i Alen spremiti za vas.

Vedran Pehar (Shamso 69) rođen je u Mostaru. Nakon toga se često selio, a trenutno živi u Zagrebu. Muzikom se bavi od 14. godine života. Samouk. U početku je svirao gitaru u manje poznatim bendovima. Godine 2007. postaje pevač i glavni autor u grupi Brkovi. Od tada do danas napisao je preko 80 pesama, 7 albuma za Brkove, a kao autor ili izvođač sarađivao je i sa mnogim drugim umetnicima. Iza sebe ima preko 300 nastupa širom Balkana i Evrope. U jeku svetske pandemije korona virusa odlučuje da paralelno sa bendom pokrene i solo karijeru.

Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 1200 dinara ćete moći da kupite na šanku Gerila bara.

Foto: promo