PODELI
Nakon odličnog koncerta u zagrebačkoj Tvornici kulture, grupa Slow Motion Suicide nastavlja sa svirkama. Prvi put će svirati u Srbiji, gde ih možete poslušati 29. marta u Beogradu u klubu Elektropionir, a dan kasnije u Novom Sadu, u Firchie Think Tank Studiju.

Karte za koncerte u Beogradu i Novom Sadu možete nabaviti u pretprodaji po ceni od 300 dinara.

Njihov prvi album “Slow Motion Suicide” objavljen je u oktobru prošle godine te je pokupio pohvale hrvatske kritike, a opisuju ih i kao “još jedan kvalitetan domaći bend koji ovih dana opasno isplivava na površinu”. Bend je oformljen 2014. godine, a najveći uticaj na stvaranje muzike su im bendovi koji uspešno spajaju elemente alternativnog rocka i popa, odnosno jednostavnosti muzike iz devedesetih i velikih gitarskih zvukova poput Incubusa, R.E.M.-a, Foo Fightersa ili Biffy Clyra.

Šta publika može očekivati na koncertima u Beogradu i Novom Sadu otkrio je sam bend:
“Sretni smo što imamo priliku svirati u Novom Sadu i Beogradu i to u cijenjenim klubovima koja se polako pretvaraju u kultna mjesta. Odsvirati ćemo cijeli prvi album kao i pokoju novu pjesmu koje smo ispeglali kroz zadnja dva mjeseca. Za svirku uživo smo promijenili aranžmane te zvučimo nešto brže i žešće u odnosu na studijsku snimku pa se nadamo da će publika to cijeniti i uživati u koncertu. Osim toga, veselimo se novosadskom index sendviču i pljeskavici od 400 grama u Beogradu!”

Slow Motion Suicide će uskoro objaviti novi singl, planiraju i evropsku turneju na jesen ove godine, a više detalja će otkriti uskoro. Slow Motion Suicide su: Nikša Lovrinić (vokal), Marko Kostić (gitara), Ana Kovač (bas) i Igor Kruc (bubnjevi).