Nakon tri uspešne turneje, između ostalog jedne i u Briselu, Stroberiz i Tankman idu zajedno na turneju i četvrti put! Ove nedelje, od 12. do 15. avgusta, možete ih čuti uživo u Bačkoj Topoli u Izlogu Ideja, na Malomfesztiválu u Oromu, u Novom Sadu u Škripa pubu, i u Beogradu u klubu Kvaka 22. Na turneji će im se priključiti muzička selektorka i DJ podrška Tamarama mixtape koja će imati i samostalni DJ set u Dot Concept Baru u Subotici.

Četvrtak, 12.08. – Izlog Ideja (Bačka Topola)

Petak, 13.08. – Malomfesztivál (Orom)

13.08. – Dot Concept Bar (Subotica)

Subota, 14.08. – Škripa Pub (Novi Sad)

Nedelja, 15.08. – Kvaka 22 (Beograd)

STROBERIZ (Subotica)

Subotička kantautorka Anamarija Tumbas, poznatija kao “Stroberiz”, svojim pesmama osvojila je pažnju ljubitelja indie i alter pop zvuka. Bila je članica mnogih autorskih “underground bendova” kao što su Zli Jezici, D Sub Faces, Sputnik, a još uvek je sastavni deo benda Wooden Ambulance. Kao “one woman band” nastupa od kraja 2017. godine, od kada je obišla mnoge festivale i klubove u Evropi, a svoj stil opisuje kao sladunjavi dark pop.

TANKMAN (Beograd)

Tankman je singer-songwriter projekat iz Beograda, iza kojeg stoji Goran Štrbo. Muzika varira između amerikane, tragova pank roka i alternative. Tankman je delio binu sa muzičarima i bendovima kao što su: Wooden Ambulance, Sofie from Seattle, Kralj Čačka, Ana Ćurćin, Buč Kesidi, KoiKoi… Posle više godina rada na muzici, prvo Tankman izdanje objavljeno je u septembru 2018. godine u obliku EP-a pod nazivom “Opportunities on Hold” koji sadrži šest autorskih pesama, a potpisuju ga Pop Depresija i Kišobran.

TAMARAMA MIXTAPE (Kikinda/Newcastle, NSW)

Tamarama Mixtape je muzički selektor, radio show host i DJ. Ime Tamarama, deo grada Sydneya, uzima kao koncept koji opisuje njen rad (Tamara + panorama). Kroz širok pogled u muzički svet, gde granice ne postoje i žanrovi su samo kompas za ovo ogromno muzičko putovanje, stvara mixtejpove i plejliste sa različitom muzikom, uvek tražeći ekspresiju i inspiraciju kroz eksperimentisanje sa žanrovima i stvarajući univerzalan muzički jezik kako bi komunicirala sa slušaocima.