Trinaesti To Be Punk. Festival, zbog epidemiološke situacije, održaće se u Domu B612, u petak i subotu 13. i 14. novembra 2020. godine, bez prisustva publike. Ideja je da se polusatni nastupi bendova emituju uživo na internetu a realizovaće je ekipa Muzike za Imunitet, koja već nekoliko meseci unazad četiri puta mesčeno publici pruža raznovrstan muzički sadržaj putem live stream-a.

Svi nastupi biće snimljeni audio i video tehnikom, a po jedna pesma svakog benda iskoristiće se za stoto kompilacijsko CD izdanje SKCNS „Live@To Be Punk“. Model kojeg se Festival držao od početka, da se bendovi ne ponavljaju, ovog puta će svesno biti prekršen jer ne bi bilo fer da se ispuca šest dobrih imena onlajn nastupom bez publike.

Tako će Smrt razuma iz Osijeka sigurno biti uvršten u line up i naredne godine. Osim njih, u nastupima od po pola sata uživo putem interneta imaćete prilike da vidite: Atheist Rap (još uvek se prepričava dolazak Nika Slotera i njihov spektakularni nastup na Festivalu 2009), potom Shoplifters (TBP 2015), Fiskalni račun (TBP 2010), novosadski SNB (SkupljeniNaBrzinu), zrenjaninski All Except One (TBP 2013) kao i Proleće (TBP 2008) koje upravo ovog meseca obeležava 30 godina od svog debitantskog nastupa u Zmaj Jovinoj gimnaziji. Pored nastupa bendova biće promovisana knjiga Vojkana Trifunovića “Hronika kraljevačkog panka”.

Live stream u petak i subotu možete pratiti i na na našoj fb stranici.

To Be Punk. Festival. organizuje Studentski kulturni centar Novi Sad (SKCNS) a podržali su ga: Pokrajinski sekretarijat za kulturu, Gradska uprava za kulturu, Fondacija “Novi Sad 2021- Evropska prestonica kulture”, Dom B612.