Foto: Lucky Lazarević

Ovog petka, 4. novembra, u klubu Fest u Zemunu očekuje vas nesvakidašnja koncertna atrakcija pod nazivom Vesela Mašina. Ovaj sastav izvodi numere, po mnogima najvećeg benda bivše Jugoslavije, Rokeri s Moravu.

Međutim, pošto niko od njih ne zna da svira armoniku dugmetaru, odlučili su se da kompozicije prerade u rok aranžmanu i time nastave zaostavštinu originalnih Rokera s Moravu. Opank-Rock sastav, kako sebe vole da zovu, Vesela Mašina čine: Zoran Vasiljević Vasa (bubanj), Marko Mitrović Mare Bas (bas), Bojan Simović Brmbe (lead gitara), Branislav Blagojević Boža Friedman (ritam gitara) i Aleksandar Milčev Sale Ziherica (vokal).

Bend je svoj rad predstavio kroz tri spota za numere “U našega Rajka Golema Svirajka”, “Kafana”  i “Seks Na Eks”.

Njihovi dosadašnji nastupi sa bendovima Riblja Čorba, Električni Orgazam, Pero Defformero kao i nastupi na festivalima EXIT, Arsenal Fest, Velikogradištanska gitarijada, Šumadija fest i samostalni koncerti u gradovima Aleksinac, Kragujevac, Kraljevo, Sombor, Beograd garantuju publici dobru muzičko-scensku zabavu. Sigurni smo da će i ovaj koncert u klubu Fest opravdati očekivanja publike, da će biti žestoko i veselo jer je to ipak Vesela Mašina.

Koncert počinje u 22h, a ulaznice se kupuju na ulazu po ceni od 400 dinara.