PODELI

Belgrade Calling festival ove godine biće održan 29. i 30. juna na Kalemegdanu. S obzirom da je veliki broj zainteresovanih posetilaca uputilo pitanje organizatorima da li će u prodaju biti pušteni kompleti ulaznica, organizatori su napomenuli da se u prodaji nalaze isključivo pojedinačne ulaznice.

Prvog dana festivala hedlajneri su heavy metal legende Judas Priest, a zajedno sa njima nastupaće i Helloween i Steel Temple. Ovo će biti prvi veliki open air nastup benda Judas Priest u Beogradu, gde će Halford & Co. promovisati svoj novi album “Redeemer of Souls” i izvesti većinu kultnih numera iz svog bogatog opusa. Cene ulaznica iznose za Parter 2.990, 00 din, za Golden parter 3.990,00 din (ograničen broj ulaznica na 2000) i za Fan pit 4.500,00 din (ograničen broj ulaznica na 1000) na svim prodajnim mestima Eventima u Srbiji i širom regiona.

Drugi dan festivala je u znaku legendarnog sastava Toto. Poznati po izuzetnim sviračkim dostignućima, Toto kreću na veliku, dvogodišnju svetsku turneju kojom obeležavaju 35 godina rada uz novi album “Toto XIV”. Hitovi kao što su „Rosanna“, „Africa“, „Hold The Line“ i brojni drugi doneli su im brojna priznanja uz pet „Grammy“ nagrada. Ulaznice za ovaj dan su u prodaji po cenama od 2990 za Parter, 3990 za Fan Pit i 4500 dinara za VIP na svim prodajnim mestima Eventima u Srbiji i širom regiona.

Belgrade Calling festival organizuje Avalon produkcija.