PODELI

Prvi festival City Groove održaće se u Podgorici od 21. do 23. maja na platou između Tološke šume i Tehničkih fakulteta.

Tokom tri dana publika u glavnom gradu Crne Gore imaće jedinstvenu priliku da čuje najveće bendove sa ex-Yu prostora.
Prvo veče biće u znaku zvaničnog otvaranja svetskog brenda Hard Rock Café-a i proslave Dana nezavisnosti, pa će uz besplatan ulaz posetioci moći da uživaju uz Parni Valjak koji u Podgorici nije nastupio preko 30 godina i crnogorsku grupu Perper.  Predgrupa ovim sastavima biće nikšićki bend Rock In Peace.
Za drugo i treće veče ulaznice su u prodaji po ceni od osam eura za noć.


Drugog dana festivala svoj jubilej, 30 godina na muzičkoj sceni, sa fanovima u Podgorici proslaviti Van Gogh, dok će sastav Hladno Pivo iskoristiti priliku da publici prezentuje numere sa nedavno objavljenog albuma  “Dani zatvorenih vrata”. Podrška velikim bendovima druge večeri biće ulcinjski sastav Milf Hunters.
Treće veče je pop-rok karaktera, a publika će moći da uživa u nastupu tria  Highway koje je šira javnost upoznala zahvaljujući šou X Faktor, a hedlajneri su Crvena jabuka koji u Podgoricu stižu u okviru promo turneje povodom 30. rođendana i Plavi orkestar. Festival organizuje agencija Comfortably Numb.