PODELI

Pobednici Converse Rubber Tracks takmičenja su bendovi: Këpurdhat​, Cloud town, June, Vizija, Raskid 13, Sajzerbiterlemon i Violeta. Oni su osvojili regionalnu publiku i stručni žiri, a svih sedam žanrovski različitih bendova trenutno vredno radi na svojoj muzici u novosadskom Studiju M u društvu producenata iz zemlje i specijalnih gostiju iz Converse Rubber Tracks studija iz Bruklina.

Converse Rubber Tracks Live održaće se 22. maja u Božidarcu s početkom u 20h. Tom prilikom nastupiće Škrtice, Deca loših muzičara i dva benda koja su učestvovala na Converse Rubber Tracks takmičenju.

Za “ekspresivni rock” na Converse Rubber Tracks Live-u pobrinuće se sastav Škrtice, koji su pre godinu dana ad hoc osnovali muzičari nekoliko kultnih beogradskih bendova. Osim Zorana Kostića Caneta (Partibrejkers), u Škrticama su Kole (Veliki prezir), Boris (Jarboli) i Danilo i Boško (Straight Mickey and the Boyz).

Deca loših muzičara (DLM) na čelu s novim pevačem Nenadom Petrovićem nastupiće uz Škrtice u Božidarcu 22. maja. Popularni beogradski funk-rock bend, posle četiri studijska albuma i više od 20 godina postojanja izuzetno je koncertno aktivan. Novi pevač doneo je drugačiju energiju, na koju publika odlično reaguje.