Nakon sjajnog koncerta u Beogradu, dugo očekivana, legendarna grupa Prljavo kazalište stiže i u Novi Sad.

Veliki koncert ove zagrebačke grupe najavljen je za 16. mart 2013. godine u velikoj sali SPENS-a.

Novosađani će imati priliku da uživaju u velikim hitovima, kao što su „Mi plešemo“, „Crno-bijeli svet“, „Sve je lako kad si mlad“, „Ne zovi mama doktora“…

Pored brojnih akcija i popusta na ulaznice koje su organizatori koncerta obezbedili Novosađanima, najavljeno je još zanimljivih akcija. Naime, u narednom periodu, ulice Novog Sada, kao i klubovi biće mesta gde će promoteri ovog dugo očekivanog koncerta deliti flajere za ovaj događaj.

Ukoliko se dođe do flajera na kome će biti famozni “jezik“- logotip Prljavog kazališta, potrebno je fotografisati se sa njime, postaviti fotografiju na facebook stranicu Prljavo kazalište u Novom Sadu- SPENS i automatski se ostvaruje popust od 20% na cenu ulaznice za parter. Dakle, učesnici će biti u mogućnosti da kupe ulaznicu za parter za samo 1200 dinara.

U januaru je počela i prodaja ulaznica za Fan Pit, odnosno za najvernije fanove koji će uživati u koncertu Prljavog kazališta u prvim redovima. Oni koji bi želeli da bolje čuju i vide ovu legendarnu grupu bi trebalo da požure sa kupovinom ovih karata, jer će se u prodaji naći ograničen broj ulaznica. Fan pit ulaznice, kojih ima samo 300, mogu se nabaviti na prodajnim mestima Gigs Tix-a.

Sve informacije o prodaji ulaznice možete dobiti na prodajnim mestima Gigs Tix-a, na blagajni Spensa, kao i putem interneta na sajtu www.gigstix.com.

O svim dešavanjima vezanim za koncert i aktuelne akcije možete se informisati na facebook stranici Prljavo Kazalište u Novom Sadu-SPENS.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.