PODELI

Highwaystar Fest, u organizaciji Highwaystar Magazina, biće ove godine održan po drugi put u Valjevu!

Highwaystar Magazin je platforma koja rock’n’roll zajednici čini svakodnevicu lepšom u svakom smislu donoseći u nju interesantne priče iz sveta muzike, od nekad do sada, od strane do domaće priče, a od prošle godine podršku rock kulturi na ovim prostorima prenosi i na koncertnu binu!

Na prvom Highwaystar Festu prošle godine nastupili su mahom lokalni izvođači, dok se to ove godine menja, a festival napreduje.

Highwaystar Fest će biti održan 1. i 2. septembra na pomoćnom stadionu ZSK-ovog fudbalskog stadiona, a headlineri tokom ove dve večeri biće Brkovi i Atheist Rap, koje prate Senshi i Invazija, uz podršku bendova Ascend, Rulja Inc. i Prospekt.

Izuzev muzičkog programa, organizatori se trude da na festivalu organizuju i druge aktivnosti, pa će tako biti i predavanje o pravljenju domaćeg piva, radionica iz crtanja, mini turistička tura tokom koje će se obići širi centar Valjeva (koje ima dosta toga da pokaže) i možda još ponešto, a za to pratite obaveznoInstagram stranicu festivala.

Ulaznice su u prodaji online preko tickets.rs, a od subote 19. avgusta će biti u prodaji i fizički u Tchardak pivnici u Valjevu.

Izvor: rockradio