PODELI

 

U četvrtak, 31. oktobra, na Sceni “Das Boot” Ustanove kulture “Parobrod” nastupaće Drama Guitar Trio u sastavu Aleksandar Cvetković (bubanj), Vanja Kevrešan (gitara) i Milan Nikolić (kontrabas).

Ulaz je slobodan, a početak je u 21.30h.

Drama Guitar Trio neguje instrumentalni džez prožet uticajima svinga, fanka i latino muzike, svirajući originalne kompozicije i aranžmane Aleksandra Cvetkovića Drame, nastale tokom njegovog studiranja na Džez Akademiji u Gracu, pa sve do danas.

Sastav čine Vanja Kevrešan, magistar džez gitare i nastavnik džez gitare na odseku za Džez i popularnu muziku FMU u Beogradu, Milan Nikolić, magistar džez kontrabasa i nastavnik džez kontrabasa na odseku za Džez i popularnu muziku FMU u Beogradu i Aleksandar Cvetković Drama, diplomirani muzički pedagog, magistar džez bubnjeva i nastavnik džez solfeđa i džez ritma na odseku za Džez i popularnu muziku FMU u Beogradu.

Scena „Das Boot” počela je sa radom u oktobru 2013. u okviru Ustanove kulture „Parobrod“ čiji je osnivač Gradska opština Stari grad. Nalazi se na adresi Kapetan Mišina 6a.