PODELI

Na zahtev brojnih fanova, jedan od najpopularnijih regionalnih bendova, grupa Elemental, vraća se u Srbiju.

Ovom prilikom ovdašnjoj publici predstaviće i neke od novih pesmama koje će se naći na novom, šestom studijskom izdanju koji planiraju da objave na proleće.

Na koncertima koje će održati pod nazivom ,,Vertigo – konačni obračun” u Beogradu 08. marta na Božidarcu i u novosadskoj Fabrici 09. marta, bend se, posle trogodišnje promocije širom regiona i zvanično oprašta od svog poslednjeg albuma.

I posle hit singlova ,,Priroda i društvo”, ,,Malena”, ,,Ljuljaj brod”, ,,Reži me” sa još uvek aktuelnog i nagrađivanog albuma ,,Vertigo”, Elemental dokazuje da će nastaviti da opravdava velika očekivanja svoje publike širom regiona.

Spot sa novog albuma za pesmu ,,Neustrašivi”, koji je nedavno doživeo svoju MTV premijeru, za manje od nedelju dana na YouTube-u je pregledalo skoro 11.000 fanova Elementala, a pesma je već dospela i na sve relevantne top liste širom Hrvatske.

I na beogradskom i na novosadskom koncertu podrška če biti pančevački sastav Iskaz, koji su i pre godinu dana bili gosti Elementala na njihovom rasprodatom koncertu u Božidarcu.

Ulaznice će biti u prodaji od 15. februara po ceni od 800 dinara u pretprodaji, a 1.000 dinara na dan koncerta za beogradski nastup zakazan za 08. mart u Božidarcu (prodajno mesto: prodavnica ploča Pinball Wizard Redcords, TC Eurocentar, i Felix Shop, TC Sremska, Beograd), odnosno 600 dinara u pretprodaji, a 800 dinara na dan koncerta za nastup zakazan za 09. mart u novosadskoj Fabrici (prodajno mesto: Mungos CD Shop, Zmaj Jovina 2, Novi Sad)

Foto: Maja Bota

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.