PODELI

Desetostruki dobitnik nagrade Grammy i četvorostruki dobitnik nagrade Emmy, Justin Timberlake objaviće svoj četvrti studijski album, Man Of The Woods 2. februara za  RCA Records.  Digitalni album je već u pretprodaji. U pesmi Filthy Justin je koautor i koproducent . Timberland i Danja su koproducenti, dok su James Fauntleroy i Larrance Dopson koautori pesme.

Man Of The Woods je po svemu sudeći Justinov najambiciozniji projekat do sada, kako zvučno, tako i tekstualno. Ovo je takođe i Timberlakov prvi zaokret ka tradicionalnoj američkoj rock muzici, uz moderne uticaje jakih saradnika kao što su The Neptunes, Timbaland, Chris Stapleton i Alicia Keys. Justin Timberlake je novi album posvetio svom sinu i supruzi i on predstavlja njegovo lično, emotivno i muzičko putovanje od Memfisa do mesta gde se nalazi danas.

Šarenolika, futuristička muzika pesme  Filthy vizuelno je ispraćena radom revolucionarnog,  višestruko nagrađivanog reditelja,  Marka Romaneka.  U ovom neobičnom video spotu, Timberlake igra savremenog inovatora koji se sprema da predstavi svoj novi izum svetu. Ovo je već druga saradnja sa Romanekom, prva je bila na spotu Can’t Stop This Feeling.

Nakon singla Filthy i izlaska albuma Man Of The Woods, Timberlake će objaviti još tri dodatna video spota,  sa tri različita reditelja. Ovi dodatni spotovi biće urađeni za još tri pesme sa albuma, a izlaziće sukcesivno, počevši od 18. janura,  zaključno sa izlaskom albuma 2. februara.

Dva dana nakon toga, Timberlake će održati svoj šou nastup u pauzi  takmičenja Super Bowl u nedelju, 4. februara.

Album Man Of The Woods pojaviće se i na vinilu koji će imati digitalni kod za download.

Foto: Ryan McGinly