PODELI

Raspisan je konkurs za prijavu bendova za učešće na Koncertu godine u Novom Sadu.

Ovaj konkurs odnosi se na malu bini “Bez prekida”.

Svi bendovi koji žela da nastupaju na bini “Bez prekida” na Koncertu godine mogu svoje podatke poslati na adresu bezprekida@koncertgodine.com najkasnije do utorka 13. novembra u 22h. Mail bi trebalo da sadrži naziv benda, fotografiju, kratak tekst o bendu i njegovim članovima, spisak muzičkih uzora i spisak dosadašnjih nastupa, kao i link za preslušavanje jedne ili najviše dve autorske pesme (soundcloud, sajt, myspace, youtube ili facebook).

Organizatori napominju da veličina poslatog e-maila ne sme biti veća od 2mb. Subject poruke treba da bude samo naziv benda. Sastavi koji ne pošalju sve podatke neće učestvovati na konkursu.

Nakon odabira određenog broja bendova, biće objavljeno glasanje na facebook stranici Koncerta godine. Konačan izbor zavisi od više ukrštenih faktora, a spisak izabranih biće objavljen do kraja ovog meseca.

Još jedna sveža vest u vezi konkursa je da će karte za Koncert godine u Novom Sadu biće dostupne za kupovinu  i u Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj.

Prodaja ulaznica vršiće se putem sajta kupikartu.ba u Bosni i Hercegovini i ticketpro.hr u Hrvatskoj od ponedeljka, 12. novembra.

Koncert godine biće održan 22. decembra u Velikoj sali SPENS-a. Već su objavljena imena izvođača na glavnoj bini, a uskoro se očekuje i glasanje za nastup bendova na maloj bini Bez prekida.

Koncert će početi u 16h, a trajaće oko 10 sati bez prekida.

 

 

 

 

 

 

 

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.