PODELI

Večeras od 20h u Firchie Think Tank studiju u Novom Sadu koncert će održati četiri novosadska autorska benda.

Aleksandar Filipović poznatiji kao Gandy, frontmen benda “Gandy & The Sin Experience”, jedan od retkih mandolinista sa ovih prostora i pevač autentičnog glasa, često poredjen sa Tom Waitsom, Joe Cockerom i slicnim. Predstaviće svoje autorske pesme inpirisane ličnim životom i apsolutno suprotnim stvarima od samog života.

Voda nad Vodama – Ultimativni post punk sastav Voda Nad Vodama, zasađen u Novom Sadu, zalivan Lunom, Obojenim Programom, i ništa manje Majkama i raznim denverskim 16 horesepower-ima, pokušava da izgovori ono što čovek pomisli kada shvati da je kasno, da će mu se nebo uskoro sručiti na glavu. Njihova muzika je istovremeno sirova i prefinjena. Gitarski glasan mol i beskompromisni vokal čine ovaj bend tako bitnim u 21. veku, jer ova ekipa svedoči da punk nije mrtav.

Mac Tire – nastao kao Vukov solo projekat, a od ove godine po prvi put nastupaju kao četvorka sa materijalom koji će se uskoro naći na predstojećem albumu.

Ihtis – nastao krajem 2013-te godine i fokusira se na autorske pesme. U toku je snimanje demo albuma, a do sada su svirali u brojnim novosadskim klubovima i na festivalu Blokstok 2015.

Ulaz: donacija 200 dinara