PODELI

Đorđe Miljenović a.k.a Wikluh Sky održaće koncert u Hali 6 novosadskog sajma 19. novembra sa početkom u 21h.

Autor je nekoliko solo albuma sa kojih će izvoditi pesme u pratnji benda kojeg čine vrsni muzičari Lav Bratuša, Milan Mika Aćimović, Janko Mostarlić, Đorđe Todorović i Goran Lukić.

Miljenovićeva svestranost, kada je muzika u pitanju, doseže mnogo izvan naših granica. Na prstu jedne ruke mogu se nabrojati muzičari sa ovih prostora koji zapravo pripadaju svetskoj sceni. Ono što definitivno njegovu muziku stavlja u sam vrh je savršen balans teksta i muzike koji, ako ih razdvojite, i dalje imaju zavidnu težinu.

Novosadska publika imala je već nekoliko puta priliku da uživa u izvedbama pesama poput “Prelepa katastrofa”, “Umirem ti na rukama”, “Dolazim ti uskoro Madam”, “Điha”, “Nisam dobro” i drugim koje se nalaze na pomenutim albuma, a koje je Andrea Magazin u svojoj recenziji za Remix Press opisala rečima: “Iako su tekstovi dobro posoljeni psovkama, ni jedan ne bi bio toliko efektan da ih nema. Neki izvođači i sa najminimalnijim naznakama ka psovkama zvuče vulgarno, dok Đorđu one tako dobro stoje!”

Ulaznice su u prodaji preko GIGS TIX prodajnih mesta i online po promo ceni od 1000 dinara.

Autor teksta: Remix Press

Foto: promo