PODELI

Drugi Pozitivan koncert biće održan u klubu „The Quarter“ u Novom Sadu 1. decembra 2013. godine na Svetski dan borbe protiv SIDE u organizaciji Udruženja Prevent.

Na koncertu će, kako je već najavljeno, svirati novosadski bend Nova i prvi predstavnici AntiGlobalEtnoPunk zvuka, Neozbiljni Pesimisti iz Sombora, a njima se pridružuje i šabački bend Eleven čime je kompletiran muzički deo programa.

Alternativni rok bend Eleven nastao je krajem 2008. godine u Šapcu. Već godinu dana kasnije uradili su prvi album “A Moment Of Silence”. Dve godine kasnije u izdanju Kulturnog Centra Šabac izlazi CD singl “Neko čudno vreme/Poslednji put”. Prošle godine Eleven je završio rad na svom drugom albumu pod nazivom “Težina okova” i objavio je nekoliko singlova u formi video spotova od kojih se za pesmu “Poslednji put” emituje na MTV ADRIA kanalu.

Nedavno su imali promene u postavi benda te sada nastupaju u sastavu: Milan Arnautović Firca (bubnjevi), Predrag Daničić (gitara), Miki Stanković (bass), Zoran Kuzmanović (vokal) i Petar Petrović (ritam gitara).

Bend je u novom sastavu snimio nekoliko novih numera, a za produkciju novog EP izdanja gde će se nalaziti pomenuti materijal i koji će biti izdat uskoro,  pobrinuo se Igor Pauk iz zagrebačkog Groove Mansion studija.

Ulaz na koncert je besplatan, a organizatori podsećaju da je koncert humanitarnog karaktera i da posetioci mogu dati svoj doprinos doniranjem slatkiša koji će biti deo novogodišnjih paketića deci koja žive sa HIV-om.

Početak programa je u 20h. Prvi bend nastupaće od 20.30h. S obzirom da je 1. decembar nedelja, organizatori takođe napominju da će se satnica poštovati i da će koncert biti završen najkasnije do ponoći.