PODELI

Zbog velikog interesovanja za akciju „U tvom ritmu“ EXIT festivala i OTP banke, putem koje je omogućena kupovina festivalske karte na rate, rok za kupovinu ovih ulaznica je produžen do 20. maja.

Predviđena količina karata je prodata i pre roka, odnosno pre 17. maja, te mnogi juče nisu mogli doći do njih.

Obaveštavamo sve ljubitelje EXITa da će danas biti poslata dodatna količina karata u ekspoziture OTP banke i da će do 20. maja biti obezbeđena dovoljna količina ulaznica za sve koji nisu stigli da počnu sa otplaćivanjem svoje karte na vreme. Podsećamo da je dovoljno da se u bilo kojoj filijali OTP banke besplatno otvori namenski račun za kupovinu kompleta ulaznica po ceni od 5.990 dinara koje se mogu otplaćivati na rate, željenim tempom, do 1. jula. Pri otvaranju računa treba da se uplati najmanje 1.500 dinara za rezervaciju kompleta ulaznica, a ostatak se otplaćuje u ratama od 500 ili više dinara, bez kamate, u ritmu koji odgovara kupcu karata. Ne propustite priliku da kupite svoju kartu po povoljnim uslovima i uživate u svojevrsnoj R:Evoluciji!

Podsećamo i da je od danas, tačno u podne počela prodaja jednodnevnih ulaznica za EXIT festival po neverovatnoj ceni od samo 1990 dinara. Broj ulaznica po ceni od 1990 dinara biće veoma ograničen i organizatori festivala očekuju da će sve biti rasporodate u roku od samo nekoliko dana. Samo najbrži i najuporniji će biti u mogućnosti da rezervišu svoju kartu po ovoj ceni putem sajta gigstix.com.

Nakon što se rasproda ograničeni kontigent karata koje su u prodaji po najnižoj promo ceni, sledeća važeća promotivna cena jednodnevnih ulaznica će iznositi 2490 dinara i važiće takođe samo za ograničeni broj karata. Puna cena jednodnevnih ulaznica u pretprodaji od 2990 dinara biće aktuelna sve do početka samog festivala. Tokom trajanja festivala, cene jednodnevnih ulaznica će biti skuplja, tako da je promotivni period prodaje idealna prilika za sve one kojima je EXIT u srcu da dođu do svoje karte na najlakši način.