PODELI

Mini LP ,,Kokainka”, simbolično bele boje, objavila je izdavačka kuća ,,Odličan hrčak” u formatu vinila.

Takođe, ,,Kokainku” možete besplatno preuzeti na sajtu Exit Label-a.

Spot za prvi sing „Kokainka“ će se pojaviti nekoliko sati pre koncerta i biće dostupan fanovima preko youtube-a. 

Spot je režirao i osmislio Miroslav Jović Joca, koji se takođe potpisuje kao režiser i autor dokumentarno-igranog filma o bendu Zbogom Brus Li.  Film je finansiran od strane Gradske uprave za kulturu Novog Sada, a realizator projekta je novosadsko Udruženje građana “HMM…”.

Pored Peđe Vraneševića, Bobe Kneževića i mnogih drugih gostujućih prijatelja muzičara, kao autor i pevač se na ovom mini albumu pojavljuje i Nikola Pejaković Kolja koji je povodom saradnje sa ZbogomBrusLijevcima izjavio:

,,Naravno da mi je drago što sam sarađivao sa jednim bendom kao što je Zbogom Brus Li, ali mislim da nije dobro ni za koga pa ni za jedan bend da im ja budem vrhunac karijere. Pesma „Kokainka“ jednim delom nedvosmisleno govori o štetnim uticajima opojnih sredstava a drugim delom o organizaciji dostavljanja istih narodu. Velika je potreba da se o tome permanentno govori i ponavlja. Postoje milioni načina da se bude od nečega zavistan, kokainska ili heroinska zavisnost udara tako nisko da desetkuje ljude i razara porodice, koketiranje sa drogama vodi u svakodnevnu upotrebu istih a to dalje vodi samo u smrt i nigde drugde. Dobrodošla je svaka akcija koja može da pomogne da se na taj problem skrene pažnja i da se ljudima kaže da to jednostavno nema nikakvog smisla. Trenutno ja nemam bend i ne sviram uživo, ali ako posle izdavanja mog trećeg studijskog albuma napravim bend za svirke uživo, sigurno ću moći da nastupam i u duetu sa Zbogom Brus Li-jem. Fino sam se proveo u Novom Sadu na snimanju pesama „Kokainka“ i „Blou Džab“ i sa zadovoljstvom ću opet biti gost benda Zbogom Brus Li”.

Ulaznice po ceni od 200 din za novosadski koncert možete kupiti u muzičkoj prodavnici Mungos u Novom Sadu koja je promenila svoju adresu i sada se nalazi u Zmaj Jovinoj 2 (pasaž).

Cena karata za beogradski događaj je 400 dinara, a ulaznice se mogu kupiti u kafeu Šikarica, Skadarska 22, Beograd.

Ovde možete preuzeti “Kokainku”.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.