JKP “ Tržnica“ Novi Sad, pod pokroviteljstvom Amstel Premium Pilsener piva, prvi put organizuje „Chill and Beer” festival, odnosno „najljuću“ svirku u gradu u jedinstvenoj pivnici na otvorenom.

Na Ribljoj pijaci, 24. oktobra 2015. godine, sa početkom od 17 časova, Novosađani će imati priliku da na jednom mestu uživaju u nastupu grupe Love Hunters, ljutoj hrani i čuvenom Amstel Premium Pilsener pivu po promotivnoj ceni.

Što se muzičkog dela programa tiče, pored Love Huntersa za dobro raspoloženje biće zaduženi i popularni novosadski Oldtimersi kao i gosti iznenađenja.

Gastronomski spektakl upriličiće idejni tvorci i organizatori „Balkan Chilli” i „Balkan Ajvar“ festivala, koji se u našoj zemlji sa uspehom održava treću godinu zaredom. Posetioci će imati priliku da probaju specijalitete od mesa sa brojnim prilozima na bazi ljute paprike, od kojih pojedini imaju zaista unikatan i egzotičan „šmek“. Najhrabriji će moći da učestvuju u takmičenju u brzom jedenju ljutih papričica, a za pobednike će biti obezbeđene nagrade.