PODELI

Jedan od najpoznatijih prestoničkih klubova za rock svirku, klub Danguba pokrenuo je sopstveni festival mladih bendova nazvan Danguba Alter Fest.

Festival ima za cilj da okupi bendove u usponu i da im priliku za promociju, proboj na tržište, u medije kao i vredne nagrade s obzirom da je festival takmičarskog karaktera.

Danguba Alter Fest će se održati u klubu Danguba u periodu oktobar-februar po šemi četvrtfinala (oktobar, novembar, decembar) – polufinale (januar) – finale februar.

Prve tri takmičarske večeri festivala održaće se 28. 29. i 30. oktobra u klubu Danguba a prijave bendova traju do 12. oktobra u 16h.
Kako organizatori ispred kluba Danguba ističu u početnoj fazi festivala odluke ko ide dalje će donositi publika a uslovi za učešće su rock, metal, jazz, blues ili alternativni pravac muzike koji bend izvodi, pola sata repertoara i minimum jedna autorska pesma. Organizatori pozivaju i već afirmisane bendove da se jave i u revijalnom delu podrže festival.

Više informacija možete naći na facebook stranici festivala www.facebook.com/dangubaalterfest. Klub Danguba poziva i sve koji mogu idejom ili sponzorstvom da pomognu realizaciju festivala da se jave putem facebook-a ili na email dangubalterfest@gmail.com.