PODELI

Najveća međunarodna konferencija u oblasti turizma i hotelijerstva, MEKST Konferencija će se 28. i 29. novembra 2020. godine održati u Kongresnom centru   Master Novosadskog sajma.

Usled okolnosti izazvanih pandemijom koronavirusa, u skladu sa merama koje je prepisala Svetska Turistička Organizacija – UNWTO i merama donetim od strane Vlade Republike Srbije, 7. MEKST Konferencija će se održati u hibridnom obliku. Hibridna forma podrazumeva dolazak govornika u Novi Sad i njihov nastup na licu mesta uz prisustvo dozvoljenog broja prijavljenih učesnika iz Srbije (u skladu sa epidemiološkom situacijom) dok će ostali učesnici imati mogućnost praćenja događaja putem online platforme za koju će dobiti pristupni link i pratiti predavanja u realnom vremenu.

“Učesnici koji budu deo događaja će takođe imati priliku za ostvarivanje interakcije za koju ćemo koristi aplikaciju Slido i na taj način neće ostati uskraćeni za komunikaciju sa predavačima, iznošenje svog mišljenja i postavljanje pitanja vezanih za predviđene teme”, objasnili su organizatori MEKST konferencije.

Tematika događaja biće bazirana na primenu digitalnog marketinga u turizmu, uticaj pandemije virusa COVID – 19 na industriju turizma i hotelijerstva i nove trendove u hotelijerstvu.

Kako je 2020. godina donela mnoge promene, tako i MEKST Konferencija za svoje učesnike priprema poseban online MASTER CLASS na temu ”Uspešno bidovanje za međunarodne konferencije”, a predavanje će u nedelju 29.11. zajedno voditi predavači Linda Pereira i Rob Davidson.

Izuzetni govornici i ove godine će program MEKST Konferencije postaviti na visoke lestvice.

Upoznajte se sa predavačima koji će svoje znanje podeliti sa učesnicima u okviru najaktuelnijih tema u svetu turizma i hotelijerstva.

Primena digitalnog marketinga u turizmu

Luka B. Uskoković, Ekspert za digitalizaciju i online sisteme plaćanja, Ministarstvo nauke, Vlada Crne Gore

Adriano Požarić, Glavni urednik, Turizam Info, Hrvatska

Uticaj pandemije virusa COVID – 19 na industriju turizma i hotelijerstvo

Martina Lucić Čanak, Osnivač i direktor, Magic4Club – putnička PR i brending agencija, Hrvatska

Đorđije Vasiljević, Vanredni profesor, Prirodno-matematički fakultet, Univerzitet u Novom Sadu, Srbija

Novi trendovi u hotelijerstvu

Enis Hadžimujić, Direktor poslovnog razvoja, Bosmal Arjaan by Rotana, Bosna i Hercegovina

Uglješa Stankov, Vanredni profesor, Prirodno-matematički fakultet, Univerzitet u Novom Sadu, Srbija

Svoje mesto na predstojećoj MEKST konferenciji osigurajte prijavom na linku: mekstconference.com/prijava

Budite deo ovogodišnjeg MEKST LIVE STREAM-a.