PODELI

Beogradski sastav Revolt X objavio je spot za pesmu “Revolt”. Bend je nastao početkom 2014. godine i već tada je izbacio svoj prvi EP pod nazivom “PROTEST”.

Na prvom EP-u se nalazi i pesma “Revolt” za koju je bend snimio svoj najnoviji spot. Ovim spotom bend Revolt X najavljuje i svoj album prvenac koji konačno izlazi u martu pod pokroviteljstvom izdavačke kuće “Generator” iz Zagreba.

Učestvovali su na mnogim festivalima i ostvarili zapažene rezultate na demo takmičenjima: BDFL 2015 – prva nagrada po novinarskom žiriju; Zaječarska gitarijada 2014 – treće mesto; Bunt Rock Masters – finalista

Spot za pesmu “Revolt” su snimali Mladen Stojanović (MS Play, playback benda) i Vladimir Talijan (storyline), montažu je radila Mina, Drumwitch Video. Snimano je na lokacijama u Beogradu i na Kopaoniku. Album pod nazivom “Udar na Svest” će se naći u digitalnom izdanju u martu a linkovi će biti postavljeni uskoro.

Bend čine: Miloš Đorđević, George – vokal, Aleksa Jonić – gitara, efekti, Vuk Kazimirović – gitara, Dušan Fantazmo Perunović – bas gitara i Mateja Vidaković – bubanj.