PODELI

U četvrtak 6.10. u kultnom zagrebačkom klubu SAX svoj će nastup imati dva rock benda – Requiem i Clone Age.

Clone Age je rock bend iz Čakovca koji je s radom započeo 2002. godine. Do sad su svirali na mnogim festivalima i takmičenjima (InMusic festival, Rock Otočec, Heineken Music Fest i dr.) na kojima su osvojili brojne nagrade. Nakon nekoliko uspona i padova, promenili su postavu te su 2014. godine odlučili da snime svoj prvi “pravi” album. Do sada su objavili tri singla “Give yourself to me”, “Wake me up” i “Addiction” za Dallas Records te su objavili album “Fuse” koji je pobrao sjajne kritike publike, ali I muzičkih kritičara.

“Riječ je doista o izuzetno dobrom bendu koji se predstavio fantastičnim albumom”

– Dubravko Jagatić, Nacional –

“Fuse” nije revolucionaran, ali je jebeno dobar album koji lakoćom razbija sve iluzije kako je rock na respiratornim aparatima što mnogi žele ustvrditi.”

– Siniša Miklaužić, Muzika.hr-

„Za mene je sve to posve dovoljno da proglasim „Fuse“ rock albumom godine u nas već sada, bez bojazni da će ga netko ove godine nadmašiti. A ako se to desi, onda će rock u Hrvata ove godine biti uistinu bogat.“

– Anastazija Vržina, Perun.hr –

“Po onome što su Clone Age pokazali na „Fuse“, zasigurno uživo zvuče još bolje – to je ta energija od koje tinejdžerima trebaju popucati svi osigurači u glavi.”

– Zoran Stajčić, Ravno do dna-

Bend Requiem nastao je 2003. godine iz ljubavi prema rock muzici. Sastav čine Josip Bodiš (bas), Gordan Mlinarić (bubanj), Goran Mauher (frontman) i Martin Plantić (gitara). Započeli su kao cover bend i prateći bend Davorina Bogovića, no dečki su pre godinu dana potpisali ugovor za Dallas Records i počeli da stvaraju autorske pesme. Iza njih su 3 singla – “Čekaj me”, “Daj mi ljubav” i “Daj mi sve”. Poslednji, aktuelni singl “Daj mi sve” snimili su u saradnji sa Davorinom Bogovićem i trenutno osvaja radijski eter širom zemlje.

Za rock tulum u Saxu, momci su pripremili puno dobre autorske rock muzike, covere kultnih singlova, stranih i domaćih, kao i odličnu atmosferu. Nastupi počinju u 21 i 30, a cena ulaznice je 20 kuna. Uz to, osim dobre muzike, u Saxu vas očekuju i promotivne cene cuge.

Zato, pripremite mišiće i glasove jer plesa i dobre muzike neće nedostajati!