PODELI

Od 18. aprila na redovnom repertoaru novosadskog bioskopa Arena Cineplex naći će se jedan od najočekivanijih animiranih filmova ove godine “SUNĐER BOB KOCKALONE FILM: SUNĐER NA SUVOM 3D” sinhronizovan na srpski jezik.

Glasove junacima ovog filma pozajmili su: Vladislava Đorđević, Dimitrije Stojanović, Mladen Andrejević, Živorad Milenković Žika, Miloš Maksimović, Srđan Gojković Gile, Dušan Kojić  Koja, Zoran Kostić Cane, Gligorijević Stefan,Gligorijević Vasilije, Zoja Lukić.

Sunđer Bob Kockalone, najomiljeniji morski beskičmenjak, isplivaće na obalu našeg sveta zbog najveće superherojske avanture do sad.

Život u Koralovu nije mogao da bude bolji za večnog optimistu Sunđer Boba i njegove prijatelje: lojalnu morsku zvezdu Patrika, zajedljivog Lignjoslava, veverice naučnice Sendi, i ljuskara kapitaliste, Keba Krabu. Kad se tajni recept za Kebinu pljeskavicu ukrade, večni neprijatelji Sunđer Bob i Plankton moraće da udruže snage i pođu na put kroz prostor i vreme da bi pronašli unutrašnje supermoći i porazili opakog Masnobradog, koji ima sopstvene planove za ovaj ukusni delikates.

Zasnovan na najpopularnijoj seriji u istoriji Nikelodeona i svetskom fenomenu koji traje više decenija, režiser Pol Tibit kaže: „Ovde imate sve što vam treba od jednog filma. Uzeli smo dobro poznate likove i gurnuli ih u potpuno nove pravce – ovo je film o putovanju, superherojski film i post-apokaliptični film i to sve u 3D-u!“