Ultra Zvučni Sessioni ponovo žive i dolaze u Gerila Bar 17.februara !!

Svakog meseca Ultra Zvučni Sessioni ugostiće razne muzičare koji će učestvovati u jam session-u, gde će se svirati najrazličitiji muzički žanrovi u predefinisanim postavama, kao i u sessionu koji je otvoren za muzičare-posetioce.

Na ideju se došlo potpuno spontano i logično, a sve usled nedostatka sličnih muzičkih dešavanja u Novom Sadu. Cilj je da Ultra Zvučni Sessioni bude nezavisan i samostalan i da može da živi bez svojih osnivača.

UZS je event na kojem se okupljaju afirmisani i neafirmisani, mlađi i stariji muzičari koji na bini, ali i u van nje dele muzičke ideje i polako novosadsku muzičku scenu usmeravaju u jednom novom smeru.

Organizatori događaja biraju grupe muzičara koji sviraju zajedno i određuju smernice u kojima će se sessioni kretati. Muzičari improvizacijom ili određenim konceptom pred publikom stvaraju koncert/muziku/pesmu/zvuk. Koncert stvara između tri i šest muzičara u jednom setu. Ovakvim susretom i razmenom stvara se nešto novo, sinteza koja je prouzrokovana sudarom različitih ljudi i njihovih ideja i inspiracija.

Ulaz na #UZS se ne naplaćuje, da bi bio dostupan svima. Benefit box postoji da bi posetioci dobrovoljno doprineli opstanku i razvitku ovog događaja, zato apelujemo na sve posetioce da odvoje koliko mogu i pokažu da ovaj događaj smatraju vrednim postojanja tako što će svoj prilog ubaciti u benefit box.
(minimalna preporučena donacija iznosi 100 RSD)!

Sessioni počinju u 21:00h, apelujemo da dođete na vreme.