PODELI

U nedelju, 18. aprila sa početkom u 20 časova, u okviru serijala Muzika za imunitet, a u njihovom 22. izdanju, svoj prvi livestream koncert održaće bendovi Eyesburn i Iskaz.

“Svi smo se uželeli koncerata, svima nedostaju druženja i okupljanja uz muziku koju volimo. Na žalost, to nam još uvek nije omogućeno, a dok se to ne desi, dozvolite sebi da uživate uz zvuke pesama i bendova koje volite UŽIVO. Eyesburn i Iskaz sa nestrpljenjem očekuju ovaj koncert, pridružite im se u ovoj livestream avanturi i dopustite sebi da spoznate nove načine uživanja u muzici. Mi vam obećavamo da će biti neobično i uzbudljivo, ali i da ćete sigurno uživati,” poručuje ekipa Muzike za imunitet.

Nakon što su napravili koncertnu pauzu od decembra prošle godine i nakon što su u tom periodu emitovali tri Podcast-a koja su bila veoma gledana, ekipa Muzike za imunitet odlučila je da koncerte, na koje su njihovi pratioci navikli još od avgusta 2020. godine, vrate na vaše male i velike ekrane. Za koncert Eyesburn-a i Iskaza u ponudi su dva tipa virtuelnih karata.

Ulaznicu za ovaj livestream koncert možete obezbediti putem donacije na njihovoj Patreon stranici preko koje će događaj biti i prenošen UŽIVO!

https://www.patreon.com/muzikazaimunitet

Procedura pretplate na neki od Tier-ova na njihovom Patreon-u je vrlo jednostavna, a uplatu donacije, samim tim i pribavljanje ulaznice se može izvršiti platnim karticama ili preko Pay Pal-a.

Za sva eventualna pitanja ili nedoumice oko procedure, možete ih kontaktirati na broj telefona +381656449400 ili u inbox facebook stranice.