PODELI

Poslednja dva dana meseca septembra Beograđani su imali priliku da uživaju u vrelim noćima i još vrelijoj atmosferi u klubu Gun.

Fenomenalni borski bend Goribor priuštio im je dve večeri za pamćenje.

Datum: 29. i 30. 09. 2012. god.

Autor teksta: Vida Alerta

 

Nakon koncerata u Zagrebu i Novom Sadu, poslednje dve svirke, kojima su stavili tačku na ovogodišnje koncertne aktivnosti, bile su dokaz da će bend nedostajati u narednim mesecima svojoj sve većoj i većoj fan bazi u Beogradu i Srbiji uopšte.

U subotu veče, negde oko ponoći, momci su stali za volan i krenuli sa vožnjom svih prisutnih u klubu.

I imali su veliku odgovornost jer Gun klub je bio krcat. Zanimljivo je bilo posmatrati prisutnu publiku koja se sastojala od klinaca od petnaest, šesnaest godina, pa sve do ljudi dosta zrelijeg doba, neki su čak zagazili i u šestu deceniju svog života, no svi su bili u istom transu kada je počela svirka.

Upravo ta raznovrsnost publike daje pravu i realnu sliku veličine benda.Vožnja je trajala dobrih sat i četrdeset minuta i bila je i lagana i žestoka , na momente i preopasna, ali vredela je svaki uzdah i svaki atom snage, pošto se u nekim momentima nije moglo disati, što od ogromne količine emocija koje su sletale pravo sa bine od Saleta, Uže, Pitija i Darka, što od prepunog kluba u kom su doslovno svi bili mokri do gole kože.

Nedelja veče je ostavila malo jači utisak na mene lično. Publike je bilo malo manje i atmosfera je bila mnogo, mnogo intimnija, a i bend je bio odmorniji, jer, kako kažu, uspeli su da se naspavaju malo bolje nakon tri dana svirki i dosta pređenih kilometara te su bukvalno odvalili i oduvali prisutnu publiku sa repertoarom na kom su se našle pesme sa oba albuma.

Moram da primetim da je i prvo i drugo veče masa najviše reagovala na „Burle“, „Uzalud se budiš“, „Kišu“, „Moje misli“ … Na bis u nedelju uveče su odsvirali „St blues“ i to bih izdvojila kao utisak sinoćnje svirke jer svi prisutni su potrošili poslednje zrno snage u sebi skačući i vrišteći i pevajući zajedno sa St-om. I hteli su još…

Pozdrav Goriboru i hvala na sjajne dve večeri pune pozitivne energjie, uzavrelih emocija, druženja,zajedničkog cuganja…do proleća sledeće godine…

 

Ostale fotografije možete pogledati na facebook stranici Remix Press.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.